Ammattikeittiölaitteiden huoltoasentaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 25.10.2021

AMMATTIKEITTIÖLAITTEIDEN HUOLTOASENTAJIA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE (TOIMIPISTE HELSINKI)

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoisia ammattikeittiölaitteiden huoltoasentajia vakituiseen työsuhteeseen Helsingissä sijaitsevaan toimipisteeseen liiketoiminnan vahvassa kasvutilanteessa.

Vuonna 1971 perustetun suomalaisen perheyritystaustaisen yhtiön palvelut keskittyvät kylmä- ja pakkastilojen, jäähdytyksen, lämmityslaitteistojen sekä ammattikeittiölaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustehtäviin. MV-Jäähdytys Oy työllistää nykyään jo lähes 190 alan ammattilaista Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa sekä Keski-Suomessa.

Työnantajana MV-Jäähdytys Oy on työntekijän suuntaan kannustava, joustava, rohkea ja vastuullinen. Kaikessa tekemisessämme on loppupeleissä kyse asenteesta, joka kuuluu MV-Jäähdytyksen perusluonteeseen. Mitä tahansa yhtiössämme tehdään – se tehdään hyvin. Samalla hyvällä ja reilulla asenteella huolehdimme, koulutamme ja kannustamme työntekijöitämme ja annamme avaimet sinulle onnistumiseen työssäsi kaikin tavoin.

Työnkuvaus

Tässä tehtävässä vastuullasi on hoitaa itsenäisesti tilausten mukaisia ammattikeittiölaitteiden huoltoja, asennuksia, vikakeikkoja sekä erilaisia kartoituksia. Vastaat osaltasi laadukkaasta palvelusta asiakkaan suuntaan – juuri sinun työsi ja palvelusi jättää asiakkaalle suurimman muistijäljen.

Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välissä (säännöllinen työaika 8 h/pv), mutta vaihtelee jonkin verran asiakastarpeiden mukaisesti. Mahdollisuus osallistua yrityksen ammattikeittiöhuollon päivystysrinkiin katsotaan hakiessa selkeäksi eduksi.

Tarjoamme

Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet, ajoneuvokaluston ja lähellä olevan tuen esimieheltäsi sekä sisäiseltä tekniseltä tueltamme onnistuaksesi työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Saat myös kattavan perehdytyksen työhösi ja jatkossa kehität osaamistasi erilaisten koulutuspolkujen kautta säännöllisesti. Haluamme tarjota työntekijöillemme myös mahdollisuuksia kehittyä uralla, joten tästä roolista voi olla mahdollista työllistyä jatkossa yrityksemme sisällä myös esimerkiksi kylmä- tai sähkötekniikan puolelle.

Työsuhteeseen kuuluvat myös kattavat työsuhde-edut. Näistä esimerkkeinä kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus koko henkilöstölle, laaja työterveyshuolto, liikunta- ja hierontaetu sekä tietenkin yhteiset tiimien ja alueorganisaatioiden aktiviteetit.

Mitä sinulta edellytetään ja toivotaan tehtävässä menestymisessä?

Edellytämme sinulta sähköalan koulutusta (esim. sähkö- ja automaatioasentaja, elektroniikka-asentaja) sekä aiempaa työkokemusta ammattikeittiölaitteiden huolto- ja asennustehtävistä tai esimerkiksi kodinkonehuollon tai automaatioratkaisujen tehtävistä muutaman vuoden ajalta. Kokemus teollisuuden laitteista ja koneista sekä E3 A kylmälupa katsotaan eduksi hakuprosessissa.

Omaat asiakaspalveluhenkisen asenteen etkä pelkää tarttua monipuolisiin työtehtäviin. Sinulla löytyy tilannetajua, järjestelmällisyyttä sekä ratkaisukeskeinen tapa toimia erilaisissa haastavissakin tilanteissa kokonaistilanne huomioiden. Toimit tiiviissä yhteistyössä myös kollegoidesi ja tiimikavereidesi kanssa. Haluat tarvittaessa tukea myös heitä sekä yhdessä tiimiäsi kokonaisuutena onnistumaan. Avoimelle ja motivoituneelle työyhteisölle työn sujuvuus ja erinomainen asiakaspalvelu ovat kunnia-asioita.

It-taitosi ovat kohtalaiset, ymmärrät englantia ainakin kohtuullisesti ja sinulla on B-luokan ajokortti. Mahdollinen BE/C-kortti on positiivinen asia haussa, mutta ei vaatimuksena tehtävään. 

Lisätiedot ja hakeminen tehtävään

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Aluejohtaja Miika Tervo
miika.tervo@mv-jaahdytys.fi
040 450 8246

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.