Alumiinihitsaaja

Kokoaikainen

Muurame, Jyväskylä

Haku päättyy 31.1.2023

Etsimme asiakkaallemme alumiinihitsaajaa

Etsimme asiakkaallemme osavaa ja kokenutta alumiinihitsaajaa, jolta hitsaaminen luonnistuu Tigillä ja Migillä. Sopivalla hakijalla on ymmärrys erilaisista alumiinihitsaustekniikoista, ja kyky tehdä siistiä jälkeä pysyvästi. 

Tässä tulet hitsaamaan alumiinia Tigillä ja Migillä asiakasyrityksemme omiin tuotteisiin. Työ vaatii hyvää ja siistiä hitsaussaumaa, sillä valmistettavat tuotteet toimivat myös sisustuselementteinä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä lukea teknisiä piirrustuksia, joidenka pohjalta hitsaukset toteutetaan. Arvostamme itsenäistä työotetta ja kykyä työskennellä tiimeissä. Eduksesi katsomme voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit. 

Mitä toivomme hakijalta?

  • Kykyä tehdä alumiinihitsausta yrityksen standardien ja ohjeiden mukaisesti
  • Piirustusten lukutaitoa
  • Oma-aloitteisuutta
  • Kykyä noudattaa työturvallisuusohjeita ja määräyksiä
  • Taitoa tarkastella hitsaussaumoja, että ne täyttävät laatuvaatimukset
  • Paineensietokykyä työskennellä tiukassakin aikataulussa
  • Voimassaolevat hitsausluokat ovat plussaa

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme työntekijälle mielenkiintoisen, monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa voi kehittää osaamistaan. 

Työ alkaa määräaikaisena työsuhteena koeajaksi, minkä jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituisesti suoraan asiakkaan kirjoille. Aloitus sopimuksen mukaan. Palkka sovitaan hakijan kanssa hänen osaamisensa ja kokemuksensa huomioonottaen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikimmiten kotisivujemme kautta.

WorkPower aidosti työntekijöistään välittävä, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Lisätietoja voi kysyä rohkeasti soittamalla tai sähköpostitse,

HR-Konsultti Santeri Lahdelma

0406886545

santeri.lahdelma@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!