Aloitteleva timpuri Uudellemaalle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Järvenpää, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 24.10.2021

Etsimme aloittelevaa, innostunutta ja motivoitunutta timpuria Uudellemaalle. Oletko se sinä?

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö on nuorekas ja innokas tekijä, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn, mutta tulee toimeen myös tiimissä. Arvostamme ahkeraa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. Työtehtäviin kuuluvat esim. pohjalaudoitusten teko. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä työmaat eivät välttämättä sijaitse julkisen liikenteen varrella.

Tarjoamme sinulle:
Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle mielekkäät kirvesmiehen työtehtävät. Palkkasi määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen ja osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan. Tarjoamme sinulle turvalliset ja tyylikkäät työvaatteet koko työsuhteesi ajalle. Mukava ja välittävä HR-tiimimme on työsuhteesi tukena ja vastailee mielellään sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Hakuprosessi:
Mikäli tämä kuulostaa sinulle sopivalta hommalta, jätä hakemuksesi pikimmiten! Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisempia työtehtäviäsi ja osaamistasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:

Sari Kiiski HR trainee
sari.kiiski@workpower.fi

Avainsanat: kirvesmies, timpuri, rakennusala, rakennusmies, Espoo, Helsinki, Vantaa, Järvenpää, Uusimaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.