Aloitteleva tekninen myyjä

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 8.10.2023

Etsimme kunnianhimoista aloittelevaa teknisen myyjää Jyväskylään!

Oletko intohimoinen myyntityössä ja haluat työskennellä monipuolisissa tehtävissä teknisen myynnin parissa? Meillä on tarjolla juuri sinulle sopiva haaste!

Työnkuvaus:

Aloittelijana teknisenä myyjänä pääset syventymään tekniseen myyntiin ja kehittämään ammattitaitoasi. Tehtävässäsi toimit asiakkaan tarpeiden kartoittamisessa, ratkaisujen suunnittelussa ja tarjousten laatimisessa. Työskentelet sekä olemassa olevien että uusien asiakkaiden parissa, tarjoten heille parhaita ratkaisuja. Työskentelyalueenasi on Keski-Suomi, mutta mahdollisesti myös koko Suomi. Työ on liikkuvaa ja tarjoaa mahdollisuuden laajaan asiakaskontaktiin.

Meille on tärkeää, että voit kehittyä ja kasvaa työtehtävissäsi. Tarjoamme sinulle tukea ja koulutusta matkallasi kohti ammattimaista teknistä myyjää.

Toivomme sinulta:

  • Kykyä tuottaa laadukasta asiakaspalvelua myös kiireisissä tilanteissa
  • Sujuvaa kommunikointia sekä sähköpostilla että puhelimitse, mukaan lukien englannin kieli
  • Perustason osaamista ATK-ohjelmien käytössä
  • Teknisen osaamisen perusteita ja halua oppia lisää alasta
  • Positiivista asennetta ja halua oppia ja kehittyä myyntityössä
  • Eduksi katsotaan kokemus alalta, esimerkiksi vuoden tai kahden verran

Hakuprosessi:

Tämä rekrytointi toteutetaan WorkPowerin toimesta mutta työsuhde solmitaan suoraan asiakkaamme kanssa. Kiinnostuitko? Haethan tehtävää mahdollisimman pian tämän ilmoituksen kautta. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:

Santeri Lahdelma / santeri.lahdelma@workpower.fi / 040 688 6545

Avainsanat: aloitteleva myyntityö, tekninen myynti, b2b, teollisuus, asiakaspalvelu, myyjä, oppiminen, kehittyminen.

Ilmoitusnumero: 84839128

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus