Aloitteleva sähköasentaja

Kokoaikainen

Eura, Karvia, Rauma, Kiikoinen, Eurajoki, Lavia, Ulvila, Siikainen, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Luvia, Honkajoki, Pomarkku, Säkylä, Köyliö, Kankaanpää, Huittinen, Merikarvia, Pori, Jämijärvi

Haku päättyy 11.12.2022

Haemme jatkuvasti Satakuntaan aloittelevia sähköasentajia.

Työnkuvaus:
Oletko juuri valmistunut ja vähän kokemusta omaava sähköasentaja? Satakunnan alueelta löytyy teollisuuden työpaikkoja, jossa tarvitaan auttavia käsiä sähköasennusten pariin! Etsimme myös kokeneempia tekijöitä, joten hae rohkeasti jos työt kiinnostaa! Työ voi pitää sisällään erilaisia sähkötöitä laidasta laitaan. Etsimällämme hakijalla on reipas ja oma-aloitteinen asenne. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
– sähköalan koulutusta
– tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
– motivoitunutta asennetta ja halua oppia
– voimassa olevat työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö- ja hätäensiapukortit katsotaan eduksesi. 

Tarjoamme sinulle:
Saat työhösi perehdytyksen työsuhteen alussa. Lisäksi sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittymään sähköasentajana ja saamaan arvokasta työkokemusta. Työ on alkuun määräaikainen WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään asiakkaan kirjoille. Palkkaus sähköistys- ja sähköasennusalan työehtosopimuksen mukaan. 

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo lähes 20 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Kiinnostuitko? Jätä meille avoin hakemus jo tänään! 

Avainsanat: sähkö, sähköasentaja, aloitteleva, kokopäivätyö, sähköasennus, avoin hakemus, Satakunta

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!