Aloitteleva sähköasentaja

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 14.8.2022

Haemme Poriin ja lähialueille sähköasentajia.

Työnkuvaus:
Oletko juuri valmistunut tai vähän kokemusta omaava sähköasentaja? Porin alueelta löytyy teollisuuden työpaikkoja, jossa tarvitaan auttavia käsiä sähköasennusten pariin! Etsimme myös kokeneempia tekijöitä, joten hae rohkeasti jos työt kiinnostaa! Työ voi pitää sisällään erilaisia sähkötöitä laidasta laitaan. Etsimällämme hakijalla on reipas ja oma-aloitteinen asenne. Voimassa oleva työturva- tulityö- ja sähkötyöturvallisuuskortti lasketaan eduksesi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
– sähköalan koulutusta
– tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
– motivoitunutta asennetta

Tarjoamme sinulle:
Saat työhösi perehdytyksen ja ympärillesi mukavan sekä ammattitaitoisen tiimin. Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi ja kerryttää kokemusta sähköasennuksista!

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaamme tiloissa. Kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta!

Lisätietoja:
Myyntikoordinaattori
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: sähkö, sähköasentaja, aloitteleva, kokopäivätyö, sähköasennus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.