Aloitteleva sähköasentaja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 18.6.2023

Palatko jo halusta päästä toteuttamaan oppimiasi asioita käytäntöön? Tässä perustutkinnon omaavalle oiva tilaisuus kerryttää sähköalan kokemusta! 

Etsimme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen oppimisennälkäisiä sähköasentajia vaihteleviin kohteisiin Pirkanmaan alueelle. Tulet työskentelemään mm. kerrostalo- ja sairaalakohteissa. Työ sisältää pääosin työparin kanssa työskentelemistä, mutta joitakin helppoja itsenäisiä tehtäviä saattaa myös tulla vastaan. Työtehtävät vaihtelevat tekijän aikaisemman osaamisen ja kokemuksen mukaan. 

Töitä on tarjolla pidemmäksi aikaa. Aloitus sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla.

Työ edellyttää sähköasentajan perustutkinnon lisäksi voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia. Eduksi katsotaan EA- ja tulityökortti sekä oman auton käyttömahdollisuus. Työaika pääsääntöisesti ma-pe klo 7-15.30. 

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden saada jalkaa oven väliin alalla ja päästä kehittämään omaa ammattitaitoasi mukavien ja osaavien työkavereiden parissa. Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, lähetä meille hakemus, jossa kerrot omasta osaamisestasi ja koulutuksestasi. Odotamme yhteydenottoasi! 

Ota rohkeasti yhteyttä: Ira Martin 0406766383

Avainsanat: avoimet työpaikat, sähköasentaja, sähkäri, sähkö, kokoaikatyö, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus