Aloitteleva sähköasentaja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 27.12.2021

Onko sinulla sähköasentajan perustutkinto, mutta kokemusta alalta vielä puuttuu? Tässä olisi sinulle tarjolla loistava tilaisuus!

Etsimme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen oppimisennälkäisiä sähköasentajia vaihteleviin kohteisiin Pirkanmaan alueelle. Tulet työskentelemään mm. kerrostalo- ja sairaalakohteissa. Työ sisältää pääosin työparin kanssa työskentelemistä, mutta joitakin helppoja itsenäisiä tehtäviä saattaa myös tulla vastaan. Työtehtävät vaihtelevat tekijän aikaisemman osaamisen ja kokemuksen mukaan. 

Töitä on tarjolla pidemmäksi aikaa. Aloitus sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla.

Työ edellyttää sähköasentajan perustutkinnon lisäksi voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia. Eduksi katsotaan EA- ja tulityökortti sekä oman auton käyttömahdollisuus. Työaika pääsääntöisesti ma-pe klo 7-15.30. 

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden saada jalkaa oven väliin alalla ja päästä kehittämään omaa ammattitaitoasi mukavien ja osaavien työkavereiden parissa. Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, lähetä meille hakemus, jossa kerrot omasta osaamisestasi ja koulutuksestasi. Odotamme yhteydenottoasi! 

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Katja Metsäkylä p. 044 747 5295.

Avainsanat: avoimet työpaikat, sähköasentaja, sähkäri, sähkö, kokoaikatyö, Tampere, Pirkanmaa, 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.