Aloitteleva raskaan kaluston asentaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 31.8.2022

Haluaisitko oppia ammattitaitoiseksi asentajaksi? Kiinnostaisiko monipuoliset työt raskaan kuljetuskaluston parissa? Työskentelisitkö mielelläsi osana mukavaa työporukkaa?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reipasta ja oppimishaluista raskaan kaluston asentajaa Vantaalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kokemusta tai koulutusta vastaavista tehtävistä et tarvitse, vaan hyvä asenne ja motivaatio ovat avain menestykseesi. 

Asiakkaamme on raskaan kuljetuskaluston, kuormankäsittelylaitteiden sekä kuormatilan lämmönsäätelylaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä huoltoihin erikoitunut yritys. Yli 80 henkilöä työllistävä yritys toimii Vantaalla sekä Pirkkalassa, joista etsimme nyt työntekijää Vantaan toimipisteelle. 

Työpäiväsi

Työpäiväsi kuluvat raskaan kuljetuskaluston asennus- ja korjaustöiden parissa. Työtehtäviisi saattaa kuulua kuljetuskaluston asennusten lisäksi kylmä- ja nostolaitteiden huoltotöitä, ja tarkemmista työtehtävistä sovitaan kunkin hakijan kanssa erikseen. Työkokemusta alalta et välttämättä tarvitse, sillä sinut perehdytetään tehtäviisi kattavasti työn alkaessa. Kiinnostus tekniikkaan sekä raskaan kaluston huoltotöihin katsotaan eduksesi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa aamuvuorossa klo 7.00-15.30 ja iltavuorossa klo 11.30-20.00. Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. 

Arvostamme

  • Kiinnostusta raskaan kaluston asentajan työtä kohtaan
  • Motivaatiota kehittyä alan ammattilaiseksi
  • Positiivista ja huolellista työasennetta

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä ammattitaitoiseksi raskaan kaluston asentajaksi ja työskennellä monipuolisissa tehtävissä moderneissa toimitiloissa. Perusteellisen perehdytyksen jälkeen pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden vuokratyösuhteena WorkPowerin kautta, minkä jälkeen asiakkaamme toivoo sinun jäävän heidän kirjoilleen vakituiseksi työntekijäksi.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Jätä hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää

HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437 

Avainsanat: raskaan kaluston asentaja, raskas kalusto, asentaja, mekaaninen asentaja, korjaamo, mekaanikko

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.