Aloitteleva rakennussiivooja uudiskohteelle

Kokoaikainen

Tampere, Kangasala

Haku päättyy 7.6.2023

Nautitko siivoamisesta? Etsimme rakennussiivoojaa uudiskohteelle Kangasalle.

Etsimme asiakasyrityksellemme Kangasalle toimeliasta, uransa alkuvaiheessa olevaa rakennussiivoojaa. Vaikka katsommekin kokemuksen eduksesi, loppupelissä tärkeintä on kuitenkin reipas ja iloinen asenne sekä aito kiinnostus alaa kohtaan.

Rakennussiivoojana olet vastuussa työmaan siisteydestä ja näin ollen myös työturvallisuudesta. Työtehtäviisi kuuluvat mm. raivaus- ja siivoustyöt sekä erilaiset suojaustyöt. Oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan sinulla on mahdollisuus päästä tekemään myös muita rakennustyömaan avustavia tehtäviä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työaika on mukavasti arkisin ma-pe klo. 7-15.30. Palkkaus tapahtuu Rakennusalan TES:ä noudattaen, aikaisempi osaamisesi tietty huomioon ottaen. Voimassa oleva, Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys. 

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään rakennusalalle luotettavan ja tunnetun työnantajan palveluksessa. Meiltä saat laadukkaat ja turvallisuusvaatimukset täyttävät työvarusteet koko työsuhteesi ajaksi. Haluamme tukea ammatillista kehittymistäsi, joten takanasi on WorkPowerin raksatiimi, joka auttaa sinua tilanteessa kuin tilanteessa. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta ja näin olet heti mukana rekrytointiprosessissa.

Lisätietoja: HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

avainsanat: rakennussiivooja, siivooja, rakennus, raksa, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus