Aloitteleva rakennussiivooja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.5.2022

Uraansa aloitteleva rakennussiivooja

Rakennussiivoojana tulisit työskentelemään rakennusaikaisen ylläpitosiivouksen sekä aputöiden parissa. Työtehtäviisi voisi kuulua esim. vesi-imurointi, suojausten tekeminen ja poisto sekä kulkuväylien yleinen puhtaanapito. Aloittelevana rakennussiivoojana, sinun ei tarvitse olla vielä ammattilainen, vaan riittää, että sinulta löytyy aito halu ja motivaatio kehittyä työn parissa sekä rakennusalalle.

Etsimämme henkilö on itsenäinen, toimelias ja jolta löytyy hyvä asenne työtä kohtaan. Tämä työtehtävä on henkilölle, joka nauttii fyysisestä työskentelystä. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemusta rakennus- ja/tai muusta siivouksesta, mutta missään nimessä se ei ole vaatimus. Mikäli sinulla ei siis ole aikaisempaa kokemusta, se ei  ole este työllistymisellesi. Asenne ja motivaatio ratkaisee paljon.

Lisätietoja:
Työt arkipäivisin klo. 7- 15.30. Työn edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Mikäli et vielä omista työturvallisuuskorttia tai omasi on vanhentunut, voit katsoa korttikoulutuksia esimerkiksi täältä. Palkkaa maksamme kokemuksesi ja kilpailukykyisen rakennusalan TES mukaan.

Tule tekemään merkityksellistä työtä ja kehittymään alan ammattilaiseksi. Laita hakemusta pian tulemaan!

Yhteydenottoa odottaen:

  • HR-koordinaattori, Ira 040 676 6383
  • HR-koordinaattori, Katri 040 832 4363
  • HR-harjoittelija Sami, Puh. 040 677 9544

 

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa. Saat käyttöösi laadukkaat ja ajantasaiset työvarusteet sekä rakennusalan TES mukaisen palkkauksen matkakorvauksineen. Tampereen toimistollamme sinua auttaa ammattitaitoinen ja välittävä raksatiimi kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa!

avainsanat: avoimet työpaikat, siivousala, rakennussiivous, Tampere, Pirkanmaa, Nokia, Lempäälä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.