Aloitteleva rakennussiivooja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.5.2024

Kevät on täällä, olisiko siis aika uusille tuulille työrintamalla? 

Etsimme nyt reippaita ja alasta kiinnostuneita aloittelevia rakennussiivoojia asiakasyrityksemme uudiskerrostalotyömaalle Tampereelle. Aikaisempi kokemus rakennusalalta ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksesi, kuten myös kaikki muu siivouskokemus. Tärkeintä on hyvä motivaatio ja into oppia uutta! Työ vaatii lisäksi hyvää fyysistä kuntoa ja paineensietokykyä.

Mitä rakennussiivoojan työtehtäviin kuuluu?

Rakennussiivooja huolehtii rakennusaikaisesta ylläpitosiivouksesta, eli siitä, että työmaa on siisti ja näin ollen turvallinen kaikkien työskennellä. Päivät koostuvat mm. imuroinnista, roskien viennistä ja lajittelusta, suojausten poistosta, pölynhallinnasta sekä paljon muusta oman osaamisen ja oppimiskyvyn mukaan.

Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva, työturvallisuuskeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti. Oman auton käyttömahdollisuus plussaa! Aloitus tapahtuu joustavasti kevään tai kesän 2024 aikana. Palkkaa maksamme aloittelevalle rakennussiivoojalle rakennusalan TES mukaan 11,72€/h-13,20€/h + TES mukaiset lisät. Työaika pääsääntöisesti ma-pe klo 7-15.30 ja mahdollisuus työskennellä osa- tai kokoaikaisesti omien aikataulujen mukaan.

Meiltä saat turvallista työskentelyä varten tarvittavat työvaatteet ja henkilösuojaimet. Tukenasi ja apunasi työasioissa mukava ja helposti lähestyttävä raksatiimimme, jonka puoleen voit kääntyä matalalla kynnyksellä.

Jos tässä on sinun uusi työpaikkasi, jätä hakemus verkkosivujemme kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Emme malta odottaa kuulevamme sinusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363.

Avainsanat: rakentaminen, rakennussiivooja, raksa, Tampere, Pirkanmaa, aloitteleva rakennussiivooja

Ilmoitusnumero: 102561193

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus