Aloitteleva Rakennusaputyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.5.2022

Oletko joskus miettinyt, että millaista olisi työskennellä rakennusalalla?

Rakennusapulaisen työ sisältää nimensä mukaisesti avustavia työtehtäviä, joten sisäänajo rakennusalan työhön käy sujuvasti! Työt voivat sisältää mm. raivaustyötä, kantotehtäviä, purkua sekä runkotöistä aina sinne viimeistelyvaiheeseen asti! Työt vaihtelevat laidasta laitaan, joten tuskin mikään päivä on täysin samanlainen! Aiempaa kokemusta sinulla ei työstä tarvitse olla, vaan asenne ja motivaatio ratkaisee.

Työ on lisäksi keikkatyötä, joten työmaakohteet tulevat vaihtelemaan Pirkanmaan alueella. Keikkatyötä ei tarvitse säikähtää, sillä voit ottaa vastaan keikkatyötä jokaiselle päivälle, jolloin aikataulusi sen sallivat. Keikkatyössä myös pääset tutustumaan uusiin ihmisiin eri työmailla ja tätä kautta verkostoitumaan monien ihmisten kanssa! Työaika on arkisin 7-15.30 ja matkakorvaus kuuluu myös työsuhteeseen! Palkkaa me maksamme rakennusalan TES mukaan. Voimassaoleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla melkein 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä työllistämme yli 200 rakennusalan tekijää Pirkanmaalla. Jokaiselle työnekijälle tarjoamme laadukkaat työturvallisuusvaatteet. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen WorkPowerin HR-tiimi. Vaihtelevat työmaat, monipuoliset työtehtävät, joustavat keikka-ajat, luotettava työnantaja ja välittävä HR-tiimi, mitä muuta voisi työltä toivoa? Laita meille hakemusta tulemaan!

Soita ja sovi haastatteluaika! Videohaastattelussa päästään juttelemaan lisää työmahdollisuuksista! Yhteystiedot: HR- harjoittelija Sami Pasori, Puh: +358 406 679 544

avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusala, raksa, rakennusaputyöntekijä, Pirkanmaa, Tampere

Tämän linkin kautta työturvallisuuskortin hakuun, mikäli sellaista ei sinulla vielä ole: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit/verkkokurssi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.