fbpx

Aloitteleva rakennusaputyöntekijä

Kokoaikainen

Kangasala, Nokia, Tampere

Haku päättyy 21.9.2021

Uudet työkuviot mielessä? Lähde opettavaiselle seikkailumatkalle ja pue yllesi WorkPowerin logoilla varustetut huomiovaatteet!

Etsimme kasvavaan yritykseemme uusia rakennusalan ahertajia eli rakennusaputyöntekijöitä asiakkaidemme uudis- ja saneerauspuolen kohteisiin Pirkanmaalle. Avustaviin työtehtäviin kuuluu mm. työmaan siisteyden ylläpitäminen, erilaisten rakennusmateriaalien roudaaminen, ikkuna-aukkojen ja lattian suojaaminen, seinien hionta, kokeneempien tekijöiden avustaminen ja paljon muita erilaisia tehtäviä. Tähän työhön et välttämättä tarvitse aiempaa rakennusalan kokemusta, sillä alkuun pärjäät hyvän perehdytyksen avulla ja töitä opit tekemällä!

Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, mitä pikemmin sen parempi. Työ on keikkaluontoista, jonka ansioista voit itse vaikuttaa omaan työkuormaan. Meillä voit siis työskennellä niin osa- kuin kokoaikaisestikin. Palkan maksamme aina työntekijän oman osaamisen mukaan Rakennusalan TESiä noudattaen. Tällä hetkellä aloittelevan työntekijän perustuntipalkka on 11,04 e/h + TESin mukaiset lisät.

Sano kyllä uudelle ja tuntemattomalle, ja aloita työt WorkPowerin leivissä!

WorkPower on alalla jo miltein kaksi vuosikymmentä vaikuttanut tunnettu ja luotettava henkilöstöpalvelualan yritys. Tällä hetkellä työllistämme noin 250 rakennusalan tekijää Pirkanmaan alueella. Joukkoomme kuuluu mm. aputyöntekijöitä, rakennussiivoojia, kirvesmiehiä sekä putki-, ilmastointi- ja sähköasentajia. Tarjoamme kattavat perehdytykset kaikille työntekijöillemme, ja laadukkaat työvarusteet saat kainaloosi heti sopimusten teon yhteydessä. Tampereen toimistollamme työskentelee välittävä ja ammattitaitoinen raksatiimi, joka on tukenasi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Meidän työntekijämme nauttivat myös raskasta arkea mukavasti tasapainottavista työsuhde-eduista! 

Lisätietoja saat soittamalla: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen, p. 040 646 2426

Avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusala, rakennusmies, rakennusapumies, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.