Aloitteleva projekti-insinööri Ubitec

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 9.10.2022

Etsimme prosessiteollisuuden sähköurakointiin erikoistuneelle Ubitec Oy:lle aloittelevaa projekti-insinööriä avustamaan projektinjohtoa. Ubitec on jo 10 vuotta toiminnassa ollut yritys ja keväällä 2021 nivoutunut osaksi kotimaista, vakavaraista Päähöyry-konsernia. Tämä antaa vakaan selkänojan ja mahdollistaa keskittymisen kasvuun ja kehittymiseen.

Mikä homma?
Projekti-insinöörinä avustat työssäsi työmaiden hankintaprosessin läpiviennissä, teet tarjouslaskentaa, osallistut projektinhallintaan, koordinoit työmaita ja valmistelet uusien projektien aloitusta. Ajan kuluessa otat itsenäisempää vastuuta projektin tiettyjen osien toiminnasta osaamisesi mukaan. Voit olla urasi alkuvaiheen tekijä, työhön opetetaan.

Mitä vaatii?
• Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta, eduksi katsotaan aiempi asennuskokemus sekä ymmärrys sähkö-/ automaatiomaailmasta
• sinulla on hyvä paineensietokyky sekä organisointitaidot ja järjestelmällinen työote
• IT-taitosi ovat ajan tasalla (erityisesti excel) ja asioit erinomaisesti niin suomeksi kuin englanniksi
• satunnaista matkustusvalmiutta

Mitä tarjoamme?
Meillä pääset osaksi rentoa työyhteisöä, jossa työkaverit ovat asiantuntevia ja toisia jeesataan työssä. Tehtävään annamme kattavan perehdytyksen ja sinulla onkin loistava mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi kokemuksen karttuessa. Olemme kasvuyritys, ja sen myötä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvasi kehitykseen tulevaisuudessa. Työaika on liukuva ja satunnainen etätyö on myös mahdollista.

Miten edetä tästä?
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti www.workpower.fi. Kyseessä on rekrytointi suoraan Ubitecin työntekijäksi, hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Alkuhaastattelut toteutetaan jo hakuaikana ja ne pidetään WorkPowerin toimesta, joten yhteydenotot WorkPowerin kautta. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Heräsikö kysyttävää?
HR-konsultti Jonna Kanerva, jonna.kanerva@workpower.fi, p. 045 139 7492
Avainsanat: projekti, insinööri, urakointi, hankinta, kokopäivätyö, rekrytointi.

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.