Aloitteleva plasmaleikkaaja

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 31.3.2023

Etsimme aloittelevaa plasmaleikkaajaa asiakkaallemme Jyväskylän seudulle. 

Työn kuvaus:

Tulet tekemään plasmaleikkausta yrityksessä, joka tekee metalliteollisuuden alihankintaa. Työssä pääset opettelemaan plasmaleikkurin ja särmän käyttöä, ja perehdytysjakson jälkeen pääset työskentelemään itsenäisesti. Kappaleet valmistetaan kuvien mukaisesti, ja leikattu levytavara kuljetetaan eteenpäin hallinostureilla tai muilla apuvälineillä.  

Toivomme sinulta:

Aiempi kokemus metallialasta on plussaa ja arvostamme alan koulutustaustaa. Kuulemme myös mielellämme, millaisia työtehtäviä olet metallialalla päässyt tekemään. Tärkeintä, että sinulla on reipas ja työhön tarttuva asenne, teet mielelläsi yhteistyötä ja haluat tehdä omaa työtäsi tavoitteellisesti ja kehittyä alalla. 

Tarjoamme sinulle:

Pitkäaikaisen työn menestyneessä suomalaisessa konepajayrityksessä. Tukenasi työssä toimii kannustava työyhteisö, jossa saat kehittyä niin plasmaleikkaajana kuin metallialan ammattilaisena. Tehtävän palkkaus määräytyy osaamisen mukaan. 

Hakuprosessi:

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli mielenkiintosi heräsi, niin laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. 

Lisätietoja:

HR-konsultti Santeri Lahdelma

santeri.lahdelma@workpower.fi / 040 688 6545

Asiasanat: plasmaleikkaaja, metalliala, konepaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!