Aloitteleva koneistaja, Pori

Kokoaikainen

Pori, Eura, Eurajoki, Ulvila, Harjavalta, Kiikoinen

Haku päättyy 11.6.2023

Haemme asiakkaallemme Poriin aloittelevaa koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus:

Työsi pitää sisällään työstökoneen kappaleiden vaihtoa, viimeistelyä, mittausta sekä muita aloittelevan koneistajan töitä osaamisesi mukaan. Työ ei vaadi monen vuoden kokemusta alalta, mutta joko koneistuspuolen koulutus tai aiempi kokemus koneistuksesta on ehdoton. Toivomme, että olet kiinnostunut oppimaan lisää CNC-koneistuksesta. Toimit osana tiimiä, joten hyvät tiimityötaidot lasketaan eduksesi!

Lisäksi toivomme sinulta:

– tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
– halua opetella uutta
– aitoa mielenkiintoa työtä kohtaan
– reipasta asennetta

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa. Pääset osaksi rentoa ja ammattitaitoista tiimiä. Saat työhösi perehdytyksen ja pääset tekemään osaamisesi mukaan erilaisia koneistukseen liittyviä töitä sekä kehittämään itseäsi.

Tässä voi olla tilaisuutesi oppia alan ammattilaiseksi!

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi hakulinkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Yhteystiedot:
HR-konsultti
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: koneistus, koneistaja, aloitteleva koneistaja, kokoaikatyö, kappaleenvaihtaja, kappaleenvaihto

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus