Aloitteleva koneistaja Jyväskylään

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 31.10.2023

Etsimme Jyväskylän lähiseudulle koneistajaa 

Tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden työllistyä pitkään työsuhteeseen suoraan asiakasyrityksen kirjoille, määräaikaisuuden päätyttyä. Tarjoamme sinulle työsuhteen vastuullisessa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Kilpailukykyisen palkan pohjautuen teknologiateollisuuden työehtosopimukseen. 

Hakuprosessi:

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus oheisesta linkistä tai jätä meille yhteystietosi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Asiakasyrityksestä kerromme lisää haastattelussa.

Lisätietoja:

Santeri Lahdelma
santeri.lahdelma@workpower.fi
040 688 6545

avainsanat: metalliteollisuus, cnc-koneistus, koneistus, sorvaus

Ilmoitusnumero: 84180630

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus