Aloitteleva huoltoasentaja VTA Tekniikka Oy

Kokoaikainen

Pirkkala

Haku päättyy 14.8.2022

Asiakkaamme VTA Tekniikka Oy etsii tiimiinsä uraansa aloittelevaa huoltoasentajaa raskaan kaluston huoltotehtäviin. VTA Tekniikka Oy on vakavarainen kotimainen yritys, joka maahantuo, valmistaa sekä huoltaa laitteistoa raskaalle autoteollisuudelle. Yrityksen toimitila sijaitsee Pirkkalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tehtävänkuvaus
Työnkuvaasi voi kuulua mm. raskaan kaluston huoltoasennustehtäviä, vian etsintää ja sähkövikojen korjausta korjaamolla. Työnkuvaa voidaan muokata oman aikaisemman kokemuksesi mukaan. Varsinaista sähköasentajan koulutusta et kuitenkaan tarvitse. Harrastuneisuus erilaisten moottoriajoneuvojen parissa katsotaan vahvaksi eduksi hakijalle, kuten myös kuvanlukutaito. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti ja ajallaan, vahvaa työmoraalia noudattaen. Käytössäsi on laadukkaat nykyaikaiset työvälineet ja osaavan tiimin jatkuva tuki. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, viikkotyöaika on 40h/vko. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Työkokemusta tärkeämpänä pidämme
Etsimämme työntekijä omaa teknistä ymmärrystä ja on nopea omaksumaan sekä soveltamaan uutta tietoa. Toivomme, että olet itsenäinen työntekijä, joka tarttuu työhön nopeasti. Toivomme aitoa kiinnostusta kehittää omia taitoja, hyvää asennetta sekä huolellista työotetta. Eduksesi luetaan aikaisempi vastaava työkokemus ja/tai harrastuneisuus alan parissa.

Tarjoamme vastineeksi
VTA Tekniikalla pääset työskentelemään verrattain itsenäisessä roolissa monipuolisten työtehtävien parissa. Ympärilläsi toimii avoin ja motivoitunut työyhteisö, jossa on hyvä tekemisen meininki. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä kohti alan ammattilaisuutta ammattitaitoisten kollegojen tukemana. Tehtävästä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa osaamistasosi mukaan.

Hakuprosessi
Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hienoa! Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, tarkempia lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilö Camilla Lehto / puh. 040 516 9393

Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi.

Avainsanat: mekaanikko, korjaamo, sähköasentaja, raskas kalusto, kokopäivätyö, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.