Aloita urasi raksalla, SYKSY 2022

Kokoaikainen

Tampere, Nokia, Kangasala, Lempäälä, Ylöjärvi

Haku päättyy 16.10.2022

Miten on syksyn töiden laita? Kesä on ohi mutta vauhti rakennustyömailla sen kuin kiihtyy!

Rakennusaputyöntekijänä tulet olemaan suuressa roolissa työmaan toimivuudessa! Tuleviin työtehtäviisi kuuluu ammattilaisten avustaminen mm. valu-, raudoitus- ja muottitöissä, sekä lisäksi hoidat muun porukan mukana tarvittavia raivaus- ja kantotöitä. Tulet oppimaan rakennusalasta paljon käytännön töiden parissa ja näinollen pääset kehittämään omaa osaamistasi!

Meillä on tarjolla paljon, monipuolisia avustavia tehtäviä erilaisissa uudis- ja saneerauskohteissa. Töitä on tarjolla niin Tampereella kuin ympäri Pirkanmaat ja meillä voit työskennellä joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti oman elämäntilanteesi mukaisesti. Vaikka aikaisempi kokemus on aina plussaa, tässä työssä innokkuus ja halu oppia riittää – motivoitunut kaveri pärjää varmasti! Ainoa edellytys työsuhteelle on voimassa oleva, Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti ennen työmaalle astumista. 

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia haastattelussa. Työaika on mukavasti arkisin klo 07–15.30 ja palkkaus tapahtuu Rakennusalan TES:n ja kokemuksesi mukaan, matkakorvauksineen. Työsuhde solmitaan WorkPowerin kanssa vuokratyösuhteena, joka tarkoittaa, että saat kaikki tarvittavat työturvallisuusvarusteet kauttamme sekä koko työsuhteen kestävän tuen osaavalta HR-tiimiltämme.

Innostuitko?

Annamme mielelläni sinulle lisätietoja tulevan syksyn tarjonnasta, joten soita tai laita hakemusta pian tulemaan, sillä käymme hakemuksia jo hakuaikana läpi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Mikko Laaksonen, HR- koordinaattori p. 0405723535 

Katri Mäkinen, HR-koordinaattori p. 0408324363

Avainsanat: avoimet työpaikat, syksy 2022, rakennusmies, rakennusaputyöntekijä, rakennustyöntekijä, rakennussiivooja, Tampere, Kangasala, Valkeakoski, Nokia, Ylöjärvi, Pirkkala, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.