Aloita urasi raksalla, syksy 2022

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 19.8.2022

Vielä nautitaan kesästä, mutta miten on syksyn töiden laita? Syksyä kohden rakennustyömailla vauhti sen kuin kiihtyy!

Rakennusaputyöntekijänä tulet olemaan suuressa roolissa työmaan toimivuudessa! Tulet avustamaan ammattilaisia mm. valu-, raudoitus- ja muottitöissä sekä hoidat muun porukan mukana tarvittavia raivuu- ja kantotöitä. Tulet oppimaan rakennusalasta paljon käytännön töiden parissa ja voit työskennellä täysin omien aikataulujesi mukaisesti!

Meillä on tarjolla paljon avustavia tehtäviä niin uudis- kuin saneerauskohteissa. Töitä on tarjolla ympäri Pirkanmaan ja työvuorot sijoittuvat arkipäiville 07-15.30. Meillä voit työskennellä joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti oman elämäntilanteesi mukaisesti. Tähän työhön emme edellytä lainkaan aiempaa kokemusta, koska motivoitunut tekijä oppii varmasti! Ainoa edellytys työsuhteelle on voimassa oleva työturvallisuuskortti ennen työmaalle astumista. 

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia haastattelussa. Palkkaus Rakennusalan TES:n mukaan, matkakorvauksineen. Työaika normaalisti ma-pe klo. 7-15.30. Työsuhde solmitaan WorkPowerin kanssa vuokratyösuhteena, joka tarkoittaa, että saat kaikki tarvittavat turvallisuusvarusteet kauttamme sekä koko työsuhteen kestävän tuen osaavalta HR-tiimiltämme.

Innostuitko!

Laita hakemusa pian tulemaan, sillä käymme hakemuksia jo hakuaikana läpi ja mahdollisesti myös palkkaamme tekijän. Toivomme, että liittäisit hakemukseesi vähintään aikaisemmat työkokemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi. Annamme mielelläni sinulle lisätietoja tulevan syksyn tarjonnasta. Soita rohkeasti tai hakemus verkkosivujemme www.workpower.fi kautta!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Laaksonen Mikko, harjoittelija

0405723535 

Katri Mäkinen, koordinaattori

0408324363

Sami Pasori, koordinaattori

0406679544

 

Avainsanat: avoimet työpaikat, syksy 2022, rakennusmies, rakennustyöntekijä, rakennussiivooja, Tampere, Kangasala, Valkeakoski, Nokia, Ylöjärvi, Pirkkala, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.