Aloita urasi raksalla!

Kokoaikainen

Tampere, Kangasala, Pirkkala, Ylöjärvi

Haku päättyy 9.12.2022

Rati-riti-ralla – mitens on talven töiden laita? 

Rakennusaputyöntekijänä tulet olemaan suuressa roolissa työmaan toimivuudessa – tuleviin työtehtäviisi kuuluu ammattilaisten avustaminen mm. valu-, raudoitus- ja muottitöissä, sekä lisäksi hoidat muun porukan mukana tarvittavia raivaus- ja kantotöitä. Tulet oppimaan rakennusalasta paljon käytännön töiden parissa ja näin ollen pääset kehittämään omaa osaamistasi.

Meillä on tarjolla paljon, monipuolisia avustavia tehtäviä erilaisissa uudis- ja saneerauskohteissa. Töitä on tarjolla niin Tampereella kuin ympäri Pirkanmaata ja meillä voit työskennellä joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti oman elämäntilanteesi mukaan. Vaikka aikaisempi kokemus on aina plussaa, tässä työssä innokkuus ja halu oppia riittää – motivoitunut kaveri pärjää varmasti! Ainoa edellytys työsuhteelle on voimassa oleva, Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti ennen työmaalle astumista. 

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia joustavasti omien aikataulujesi mukaan. Työaika on mukavasti arkisin klo 07–15.30 ja palkkaus tapahtuu Rakennusalan TES:n ja kokemuksesi mukaan, matkakorvauksineen. Työsuhde solmitaan WorkPowerin kanssa vuokratyösuhteena, joka tarkoittaa, että saat kaikki tarvittavat työturvallisuusvarusteet kauttamme sekä koko työsuhteen kestävän tuen osaavalta HR-tiimiltämme.

Innostuitko?

Annamme mielelläni sinulle lisätietoja tulevan syksyn tarjonnasta, joten soita tai laita hakemusta pian tulemaan, sillä käymme hakemuksia jo hakuaikana läpi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Katri Mäkinen, HR-koordinaattori p. 0408324363

Mikko Laaksonen, HR- koordinaattori p. 0405723535 

Avainsanat: avoimet työpaikat, syksy 2022, rakennusmies, rakennusaputyöntekijä, rakennustyöntekijä, rakennussiivooja, Tampere, Kangasala, Valkeakoski, Nokia, Ylöjärvi, Pirkkala, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!