fbpx

Aloita urasi raksalla

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 19.9.2021

Rakennusalan sesongin loppua ei ole näkyvissä. Nyt mahdollisuus työllistää itsesi mahdollisuuksiesi mukaan myös kokoaikaisesti! Rakennusala tarjoaa monipuolisia tehtäviä niin vasta-aloittelijoille kuin jo kokeneemmillekkin rakennustyöntekijöille!

Etsimme useita rakennusapulaisia sekä -siivoojia asiakkaidemme työmaille Pirkanmaalle. Olet meille ja asiakkaillemme iso apu ja arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Rakennusalan TES lähtöpalkka on minimissään lomarahan kanssa 12-60-13,95 €/h lomakorvauksineen ja nousee aina kokemuksesi mukaan! Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitojaan sekä tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla.

Työtehtävinäsi tulee mielenkiintosi mukaan olemaan mm. kanto- ja raivaustyöt, työmaan siivous ja ylläpito sekä ammattilaisia avustavat tehtävät. Tämä työ ei vaadi Sinulta aiempaa kokemusta, vaan työ itsessään opettaa! Mielenkiinto rakennusalaa kohtaan sekä tahto oppia uutta ovat työssä menestymisen avain. Edellytyksenä työllistymiselle on voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Kesällä työllistimme n. 120 kesätyöntekijää. Nyt he palailevat koulunpenkeille, joten töitä olisi tiedossa! WorkPower työllistää ympärivuotisesti noin 250 tekijää rakennusalalla. Joukkoomme kuuluu mm. aputyöntekijöitä, rakennussiivoojia, kirvesmiehiä sekä putki-, ilmastointi- ja sähköasentajia. Tarjoamme kattavat perehdytykset kaikille työntekijöillemme, ja työvarusteet saat kainaloosi heti sopimusten teon yhteydessä. Tampereen toimistollamme työskentelee iloinen seitsemänhenkinen raksatiimi, joka on tukenasi kaikissa työsuhteeseen tai rusketukseen liittyvissä asioissa.

Kerro meille hakemuksessasi miksi haluat työskennellä rakennusalalla? Mitä haluaisit oppia? Voimme yhdessä pohtia urapolkuasi ja tarjota sinulle sopivaa paikkaa, johon et välttämättä edes suoraan hakenut.

Raksatiimin Jenna vastaa lisäkysymyksiinne arkisin 10-16 välillä!

Jenna Rantanen p. 040 667 9544

Avainsanat: raksa, rakennusala, Pirkanmaa, Tampere

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.