Alamiestaitoinen rakennustyöntekijä Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 9.6.2023

Torninosturin alamiestaitoinen rakennustyöntekijä Tampereelle

Oletko sinä alamiestaitoinen työntekijä, jolla pysyy myös työkalut käsissä? 

Etsimme Tampereen keskustan kupeeseen rakennustyöntekijää elementtiporukkaan avustamaan. Työtehtäviisi kuuluu mm. runkovaiheen avustustavia työtehtäviä ja piikkausta. Alamiehenä työtehtäviisi kuuluu taakan kiinnittäminen, joten tässä tehtävässä pärjätäksesi sinulla tulee olla kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, sekä varmaakin varmemmat työotteet.  

Töiden on tarkoitus alkaa heinäkuun 2023 aikana. Palkkaa maksamme aina työehtosopimusta noudattaen, mutta kokemuksesi huomioon ottaen, joten kerrothan jo hakemuksessasi osaamisestasi! Rakennusalan TES:in mukaan maksamme lisäksi myös matkakorvaukset. Voimassa oleva, Työturvallisuuskeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti on edellytys työllistymiselle.

Jos olet etsimämme henkilö, ole rohkeasti yhteydessä tai jätä suoraan hakemus sivujemme kautta! Puhelimeen vastaa HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363.


WorkPower on vuodesta 2003 toiminut henkilöstöpalvelualan yritys. Tällä hetkellä Pirkanmaan rakennuksilla kauttamme työskentelee liki 300 työntekijää. Koko työsuhteenajan työntekijöiden tukena on välittävä ja energinen raksatiimi, joka on nopeasti tavoitettavissa aina aloituspäivästä lopetuspäivään!

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus