Alamiestaitoinen rakennusaputyöntekijä

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 24.8.2022

Moi! Meillä on haussa reipas ja hyvällä fiiliksellä varustettu tyyppi, joka kaipaa toimintaa ja liikettä työssään. Hakemamme henkilä on myös oma-aloitteisesti toimelias ja tulee myös hyvin juttuun tiimissä. Kuulostaako tutulta?

Työmaat Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla kutsuvat sinua hakemaan rakennusaputyöntekijäksi! Työnkuvaasi tulee kuulumaan alamiehen/ylämiehen tehtävät sekä rakennusasputyöntekijän tehtävät, kuten haalaus, raivaus, siivous ja avustavat purkutyöt. 

Mitä haluamme sinusta:

Työssä pääset näyttämään oman tahdonvoimasi saattaa työ kunnialla loppuun, joten oikea asenne ja halu tehdä hyvää työtä on kaikista tärkein edellytys. Toinen sinua raskaammassa työnteossa auttava seikka on hyvä fyysinen kunto, eli toivomme painavien kantamusten pysyvän hyppysissä. Edellytyksenä tehtävään on aiempi kokemus alamiehen/ylämiehen tehtävistä. Sinulla pitäisi olla myös voimassa oleva työturvallisuuskortti, sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito, sekä vähintään 18 vuotta ikää. Osa työmaista ei sijaitse julkisen liikenteen lähettyvillä, joten on plussaa, jos pääset aamulla huristelemaan autolla töihin.

Mitä tarjoamme sinulle:

WorkPowerilla on Suomen suurimpia rakennusalan yrityksiä asiakkaina, joihin saat erinomaisen mahdollisuuden tutustua, puhumattakaan arvokkaasta kokemuksesta eri työtehtävistä työmailla. Palkkauksesi menee rakennusalan työehtosopimuksen mukaan. Tämän päälle saat meidän iloisen HR-tiimimme tueksi koko työsuhteesi ajalle. Meiltä saat myös laadukkaat työvaatteet, joissa mielellään tekee työtä. Tervetuloa viihtymään WorkPowerilla pitkään!

Hakuprosessi

Jos lukemasi täsmää sinuun, laita hakemusta tulemaan! Haastattelemme hakuajan aikana ja työt alkavat sovitusti.

Lisätietoja tehtävästä

HR-koordinaattori Jenna Vaittinen
jenna.vaittinen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, appari, alamies, ylämies, rakennustyö, Vantaa, Helsinki, Espoo, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.