Alamies

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 5.6.2023

Oletko sinä etsimämme alamiestaitoinen kaveri?

Meillä on nyt etsinnässä reipas ja hyvällä fiiliksellä varustettu tyyppi, joka kaipaa toimintaa ja liikettä työssään. Hakemamme henkilö on myös oma-aloitteisesti toimelias ja tulee myös hyvin juttuun tiimissä. Kuulostaako sinulta?

Työmaat Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla kutsuvat sinua hakemaan alamieheksi!

Työnkuvaasi tulee kuulumaan alamiehen ja rakennusaputyöntekijän työtehtävät, kuten haalaus, raivaus, siivous ja avustavat purkutyöt

Mitä haluamme sinusta:

Työssä pääset näyttämään oman tahdonvoimasi saattaa työ kunnialla loppuun, joten oikea asenne ja halu tehdä hyvää työtä on kaikista tärkein edellytys. Toinen sinua raskaammassa työnteossa auttava seikka on hyvä fyysinen kunto, eli toivomme painavien kantamusten pysyvän hyppysissä. Edellytyksenä tehtävään on aiempi kokemus alamiehen tehtävistä. Sinulla pitäisi olla myös voimassa oleva työturvallisuuskortti, sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito, sekä vähintään 18 vuotta ikää. Osa työmaista ei sijaitse julkisen liikenteen lähettyvillä, joten on plussaa, jos pääset aamulla huristelemaan autolla töihin.

Mitä tarjoamme sinulle:

WorkPowerilla on Suomen suurimpia rakennusalan yrityksiä asiakkaina, joihin saat erinomaisen mahdollisuuden tutustua, puhumattakaan arvokkaasta kokemuksesta eri työtehtävistä työmailla. Palkkauksesi menee rakennusalan työehtosopimuksen mukaan. Tämän päälle saat meidän iloisen HR-tiimimme tueksi koko työsuhteesi ajalle. Meiltä saat myös laadukkaat työvaatteet, joissa mielellään tekee työtä. Tervetuloa viihtymään WorkPowerilla pitkään!

Hakuprosessi

Jos lukemasi täsmää sinuun, laita hakemusta tulemaan! Haastattelemme hakuajan aikana ja työt alkavat sovitusti.

Lisätietoja tehtävästä

HR-konsultti, Päivi Seitz
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, appari, alamies, rakennustyö, Vantaa, Helsinki, Espoo, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus