Alamies

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 22.10.2021

Onko sinulla alamieskoulutus? Hyvä, sillä nyt tarjolla työ torninosturin alamiehen hommaan Pirkanmaalle!

Tässä työssä pääset tekemään yhteistyötä torninosturin kanssa urakalla alamiehen roolissa. Tämän lisäksi tiedossa mm. liikenteen ohjausta, raivausta sekä elementtirekan kuorman purkua. Työn aloitus viikolla 42 ja samassa kohteessa töitä ensivuoden alkuun asti. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaan.

WorkPower on alalla liki 20 vuotta toiminut kotimainen yritys ja halutaan just sut miedän osaavaan ja kasvavaan porukkaan! Laita siis hakemusta tulemaan, mikäli alamiehen työ on on kuin sulle tehty.

Lisätietoja saat soittamalla: HR-koordinaattori Ira Martin 0406766383

 

avainsanat: avoimet työpaikat, alamies, torninosturi, rakennusala, raksa, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.