Ajoneuvoasentaja, Turku

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 11.12.2022

Haemme asiakasyrityksellemme ajoneuvoasentajaa Turkuun!

Työnkuvaus:

Asiakkaamme kuuluu Mekonomen-brändiin. Ajoneuvoasentajana pääset työskentelemään monipuolisiin työtehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu henkilö- ja pakettiautojen huollot ja korjaukset. Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä ja mm. testereiden tulisi olla sinulle jo ennestään tuttuja. Etsimämme henkilö suoriutuu itsenäisesti erilaisista hiukan vaativimmistakin huolto- ja korjaustöistä. Ajoneuvoasentajat suorittavat työn ohella koulutuksen, josta saa valmiudet korjata ja huoltaa sähköautoja. Kuitenkin suurena etuna nähdään, jos sinulta löytyy jo osaamista sähköautojen huolto- ja korjaustöistä. 

Lisäksi toivomme sinulta:
– Tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
– Oma-aloitteista otetta työntekoon
– Positiivista asennetta ja joustavuutta

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työtä tehdään päivävuorossa. Työssä on kilpailukykyinen palkka, joka määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Tarjoamme sinulle:
Asiakasyrityksemme kouluttaa aktiivisesti henkilöstöään, tarjoaa monipuolisen työnkuvan ja mukavat työkaverit ympärillesi. Työ on alkuun määräaikainen ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille heti määräajan jälkeen. WorkPowerin työntekijänä saat aidosti välittävän HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. 

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelu pidetään asiakkaalla.

Jos siis kaipaat uusia haasteita ja työkalut pysyvät käsissäsi, laita hakemusta tulemaan! 

Yhteystiedot:
HR-konsultti Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi / 040 655 2232

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!