Ajoneuvoasentaja Kokemäelle

Kokoaikainen

Kokemäki

Haku päättyy 16.10.2022

Haemme asiakasyrityksellemme ajoneuvoasentajaa Kokemäelle!

Työnkuvaus:

Asiakkaamme kuuluu Mekonomen-brändiin. Ajoneuvoasentajana pääset työskentelemään monipuolisiin työtehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu henkilö- ja pakettiautojen huollot ja korjaukset. Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä ja mm. testereiden tulisi olla sinulle jo ennestään tuttuja. Etsimämme henkilö suoriutuu itsenäisesti erilaisista hiukan vaativimmistakin huolto- ja korjaustöistä. Ajoneuvoasentajat suorittavat työn ohella koulutuksen, josta saa valmiudet korjata ja huoltaa sähköautoja. Kuitenkin suurena etuna nähdään, jos sinulta löytyy jo osaamista sähköautojen huolto- ja korjaustöistä. 

Lisäksi toivomme sinulta:
– Tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
– Oma-aloitteista otetta työntekoon
– Positiivista asennetta

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työtä tehdään päivävuorossa. Työssä on kilpailukykyinen palkka, joka määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan. Käytössä on myös bonusjärjestelmä. 

Tarjoamme sinulle:
Asiakasyrityksemme kouluttaa aktiivisesti henkilöstöään, tarjoaa monipuolisen työnkuvan ja mukavat työkaverit ympärillesi. Työ on alkuun määräaikainen ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille heti määräajan jälkeen. WorkPowerin työntekijänä saat aidosti välittävän HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. 

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelu pidetään asiakkaalla.

Jos siis kaipaat uusia haasteita ja työkalut pysyvät käsissäsi, laita hakemusta tulemaan! 

Lisätietoja:
HR-konsultti Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi / 040 655 2232

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.