Ajoneuvoasentaja

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 30.4.2024

Haemme asiakasyrityksellemme ajoneuvoasentajaa Jyväskylään 

Ajoneuvoasentajan tehtäviin kuuluu henkilö- ja pakettiautojen huollot ja korjaukset. Osaamisen mukaan tehtäviin voi kuulua myös raskaan kaluston asentajan tehtäviä. Toivomme, että sinulla on alan koulutus (esim. ammattikoulu tai vastaava koulutus). Aikaisempi kokemus kokemusta kevyen/raskaan kaluston asentajan tehtävistä katsotaan eduksesi. Työpaikka edellyttää valmiutta vuorotyöhön, sillä työtä tehdään kahdessa vuorossa. 

Palkkaus sovitaan hakijan koulutuksen ja kertyneen osaamisen mukaan. Työt alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae paikkaa rohkeasti! 

Toivomme hakijalta:

– B-ajokorttia

– Oma-aloitteista otetta työntekoon

– Positiivista asennetta

– Alan koulutusta 

– Valmiutta työskennella kahdessa vuorossa

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Santeri Lahdelma HR-konsultti WorkPower

040 688 6545 / santeri.lahdelma@workpower.fi 

Ilmoitusnumero: 99388410

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus