Ajoneuvoasentaja

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 17.7.2022

Haemme asiakasyritykselle ajoneuvoasentajaa Jyväskylään 

Ajoneuvoasentajan tehtäviin kuuluu henkilö- ja pakettiautojen huollot ja korjaukset. Osaamisen mukaan tehtäviin voi kuulua myös raskaan kaluston asentajan tehtäviä. Toivomme, että sinulla on alan koulutus (esim. ammattikoulu tai vastaava koulutus), aikaisempaa kokemusta kevyen/raskaan kaluston asentajan tehtävistä sekä valmiutta vuorotyöhön. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. 

Palkkaus sovitaan hakijan koulutuksen ja kertyneen osaamisen mukaan. Työt alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae paikkaa rohkeasti! 

Toivomme hakijalta:

– B-ajokorttia

– Oma-aloitteista otetta työntekoon

– Positiivista asennetta

– Alan koulutusta ja työkokemusta 

– Valmiutta työskennella kahdessa vuorossa

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Santeri Lahdelma HR-koordinaattori WorkPower

040 688 6545 / santeri.lahdelma@workpower.fi 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.