Ajojärjestelijä HRV-Palvelut Oy

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 21.8.2022

Etsimme HRV-Palveluille ajojärjestelijää Tampereen toimistolle vakituiseen kokopäivätyöhön. 

HRV-Palvelut Oy on vuodesta 2010 toiminut perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua kaikissa vesi- ja viemärihuoltoon liittyvissä asioissa. Toimipaikat sijaitsevat Tampereen lisäksi Riihimäellä ja Espoossa, ja työntekijöitä on tällä hetkellä noin 35. Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPower Oy:n kanssa.

Tehtävänkuvaus
Työnkuva koostuu päivittäisestä työtilauksien ja työntekijöiden koordinoinnista. Tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat palvelutilausten vastaanotto puhelimitse, niiden aikataulutus ja priorisointi, sekä töiden jakelu eteenpäin työntekijöille.
Olet ajan tasalla kentällä tapahtuvista toiminnoista ja pystyt vaikuttamaan nopeasti tapahtumiin. Olet isossa roolissa kaluston ja työntekijöiden tehokkaan ajankäytön koordinoinnissa. Työssäsi raportoit sekä sisäisesti että ulkoisesti asioista eteenpäin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
– erinomaisia vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja
– hyviä organisointitaitoja sekä paineensietokykyä muuttuvissa tilanteissa
– oma-aloitteisuutta ja nopeaa omaksumiskykyä asioista
– tehokasta ajankäytön hallintaa sekä
– hyviä tietoteknisiä taitoja.

Eduksesi katsotaan mahdollinen aikaisempi työkokemus vaativista toimistotehtävistä sekä alalle soveltuva koulutus. 

Tarjoamme
– Monipuolisen työnkuvan kasvuyrityksessä sekä hyvän työympäristön ja asianmukaiset työvälineet Tampereen toimipisteessä.
– Mahdollisuuden kehittyä työssäsi alan osaajaksi kattavan perehdytyksen myötä.
– Tiiviin työyhteisön, jossa on hyvä tekemisen meininki.

Kiinnostuitko?
Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja hae tehtävään! Lähetä työhakemuksesi www.workpower.fi > Ajojärjestelijä.

Lisätiedot tarvittaessa: HR-konsultti Jonna Kanerva, arkisin 8-16, p. 045 139 7492 tai jonna.kanerva@workpower.fi.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.