Ajojärjestelijä / Asiakaspalvelija, Vantaa

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 23.3.2023

Työnkuvaus:

Haemme asiakasyrityksellemme oppimiskykyistä asiakaspalvelijaa Vantaalle vastaamaan kasvaviin resurssitarpeisiin. Työ pitää sisällään yksityisten ja yritysten tekemien ajotilausten käsittelyä, sekä niihin liittyviä oheistehtäviä. Työssä kontaktoit asiakkaita ja yhteistyötahoja sekä kommunikoit tilauksia hoitavien kuljettajien kanssa. Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Etsimämme henkilö uskaltaa tarttua asioihin ja pystyy tilanteen vaatiessa hoitamaan annetut tehtävät muuttuvassa ja hektisessä toimintaympäristössä. Arvostamme luontaista tai hankittua kokemusta b2c asiakaspalvelustehtävistä ja edellytämme nopeaa oppimiskykyä ja erittäin sujuvaa tietotekniikan käyttöä. Aikaisempi kokemus kuljetusalalta tai ajoneuvotekniikan tuntemus on plussaa.

Työvuorot ovat joko klo 7-15:30 tai klo 10-18:30. Työ sisältää yhden varallaolovuoron per viikko klo 18-7 (etä). Sekä yhden varallaoloviikonlopun per kuukausi (etä). Työtä tehdään sekä lähi- että etätyönä (mahdollisuus vaikuttaa missä suhteessa).

Odotamme sinulta:

– Ongelmanratkaisutaitoa sekä nopeaa päätöksentekokykyä
– Hyvää asennetta sekä oppimishalua
– Paineensietokykyä
– Englannin puhekielen perusteita asiakaskommunikaatiossa

Tarjoamme sinulle:

– Kilpailukykyisen palkkauksen
– Pitkäaikaisen työsuhteen
– Tehokkaat ja ajanmukaiset työvälineet
– Mukavan työympäristön sekä työkaverit

Hakuprosessi:

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi linkin kautta tai sähköpostilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Petri Räsänen
petri.rasanen@workpower.fi

Avainsanat: kuljetus, logistiikka, ajojärjestely, hinausauto, hinaus, toimisto

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!