fbpx

Aarporaaja

Kokoaikainen

Mänttä-Vilppula

Haku päättyy 28.9.2021

Etsimme taitavaa aarporaajaa asiakkaallemme Mänttä-Vilppulaan
Työnkuva:
Aarporaaja tekee haastavaa työtä avarruskoneella Heidenhein ohjauksella. Työhön kuuluu koneistuksen lisäksi myös asetusten ja nostojen suunnittelutyö. Pääasiassa materiaalina on musta rauta, jonkin verran myös kirkkaat metallit. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Sinulla on aiempaa kokemusta aarporauksesta tai koneistuksesta sekä ohjelmointitaitoa. Osaat lukea kuvia hyvin ja pidät tarkasta työskentelystä. Työn tekeminen on sinulle motivoivaa, mielekästä ja viihdyt hyvin metallialalla. Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelijä sekä haluat oppia uusia asioita. 
Tarjoamme sinulle:
Kiinnostavan työtehtävän keskiraskaiden ja vaativien kokonaisuuksien parissa, siistissä työympäristössä. Työtehtävät ovat monipuolisia. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Saat koko työsuhteen ajaksi myös osaavan HR-tiimin tuen. 
Hakuprosessi:
Kuulisimme mielellämme sinusta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit paikasta, käy jättämässä hakemuksesi kotisivujemme kautta kerro osaamisestasi ja palkkatoiveesi.
Lisätietoja:
Elina Forssell
elina.forssell@workpower.fi
040 706 9967

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.