Etusivu > Kuka olemme > Meidän tarinamme

Meidän tarinamme

2003
WorkPower perustettiin Tampereella ja aloitimme toimintamme rakennustyöntekijöiden vuokrauksella. Perusajatuksena oli palvella asiakkaitamme ja työntekijöitämme niin hyvin, että huomennakin on työtä. Ihmiset tekevät tuloksen.

2004-2008
Ajatus kantoi hedelmää ja vauhti kiihtyi. Rakennusalan rinnalle tuli teollisuuden toimiala sekä myöhemmin terveydenhuolto ala. Avasimme toimistot Helsinkiin, Poriin, Jyväskylään, Turkuun, Ouluun, Lappeenrantaan, Seinäjoelle ja Kuopioon. Laajensimme toimintaamme myös ulkomaille. Vuonna 2004 perustimme Tallinnan toimiston, ja vuonna 2006 oli Puolan toimiston vuoro. Palveluvalikoimaamme laajennettiin työturvallisuus- ja tulityökorttikoulutuksilla.Vuoteen 2008 mennessä kauttamme oli työskennellyt useita tuhansia suomalaisia, virolaisia ja puolalaisia ammattilaisia.

2009
Taloustaantuma koetteli meitä rajuudellaan. Asiakkaidemme tilauskanta romahti, ja samoin kävi myynnillemme. Jouduimme vähentämään väkeämme ja toimistojamme kovalla kädellä. Saimme hurjan määrän oppia kantapään kautta.

2010-2013
Lumisen talven 2010 myötä alkoi uusi nousu. Asiakkaamme kyselivät yhä enemmän toimihenkilöitä, palvelualan sekä logistiikan henkilöstöä, joten laajensimme toimintaamme vastaamaan kysyntään. Kilpailu alalla oli entistä kovempaa. Nojasimme perusarvoihimme ja se tuotti tulosta.

2014-
Työelämän joustavuuden tarpeen lisääntyessä keskitimme henkilöstön ulkoistusratkaisut omaksi yksikökseen. Vuosi 2014 oli kasvun aikaa, asiakkaidemme määrä nousi 32 prosenttia edellisestä vuodesta. WorkPoweria alusta asti luotsannut Teemu Niemenmaa siirtyi hallituksen puheenjohtajaksi ja uudeksi toimitusjohtajaksi valittiin talon sisältä Anja Pajala.

Ihmiset ovat avainasemassa, tänään ja tulevaisuudessa.