Etusivu > Avoimet työpaikat > Tietoa työsuhteesta

Tietoa työsuhteesta

WorkPowerin kautta työskentelee vuosittain noin 2000 työntekijää ja lisäksi useampi sata henkeä rekrytoituu asiakasyrityksiimme.

WorkPowerin välittämä työsuhde voi olla toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen. Vuokratyössä työnantajasi on WorkPower. Meidän kautta voit myös rekrytoitua asiakasyritykseemme, jolloin asiakasyrityksemme on työnantajasi. Rekrytoituminen voi tapahtua heti, jolloin kyseessä on suorarekrytointi – tai vuokratyösuhteen kautta.

Vuokratyösuhteen kesto määräytyy tilaajayrityksen työtarpeen mukaan. Työsuhde voi kestää vuosia. Vuokratyössä varsinainen työpaikka saattaa vaihtua, mutta työnantajasi pysyy aina samana. Pyrimme järjestämään työntekijälle uuden työtehtävän heti edellisen päätyttyä.

Vuokratyösuhteessa huolehdimme työntekijän palkanmaksusta, vuosilomapalkasta, palkan sivukuluista, työterveyshuollosta, vakuutuksista sekä työvaatetuksesta. Maksamme aina työn ja sen vaativuuden mukaisen palkan, joka on vähintään työehtosopimusten mukainen.

Asiakasyrityksellämme on työntekijään työnjohdollinen vastuu. Perehdytys työtehtäviin, työpaikan käytäntöihin, tiloihin ja laitteisiin sekä työvälineisiin tapahtuu työntekopaikassa asiakasyrityksen työnjohdon toimesta. Me perehdytämme sinut työsuhdetta, kuten palkanmaksua, koskeviin asioihin.